Doelman Tom Vandenberghe en Viktor Boone vragen uitleg aan Ken Vermeiren. Alessio Staelens en Christophe Janssens reageren cynisch nadat de ref Westerlo een penalty toekende.
Volledig scherm
Doelman Tom Vandenberghe en Viktor Boone vragen uitleg aan Ken Vermeiren. Alessio Staelens en Christophe Janssens reageren cynisch nadat de ref Westerlo een penalty toekende. © Belga

Spelers SK Deinze krijgen na 2-2 winstpremie van hun voorzitter: “Ref kost ons twee punten en de leiding”

voetbal 1BDe topper tussen KVC Westerlo en SK Deinze eindigde op 2-2. Toch krijgen de spelers van Deinze een winstpremie. Voorzitter Denijs Van De Weghe vindt dat ref Ken Vermeiren zijn team twee punten kost en laat zich in Brussel horen.

 1. Jan Schoefs (SV Belisia): “Meteen op scherp staan”
  voetbal tweede nationale B

  Jan Schoefs (SV Belisia): “Meteen op scherp staan”

  Dat er met enige verwachting wordt uitgekeken naar de komst van ongeslagen leider Lyra-Lierse, was donderdagavond af te leiden uit de decibelsterkte op training. T2 Jan Schoefs is als altijd enorm gedreven en scherp voor de jongens, die met snelle baltoetsen overtal trachten te halen in het balspelletje. Een spel dat hij bij de minste mispas ook meteen onderbreekt, om aan te geven dat hij zondag toch wel enige scherpte verwacht. “Moet ook wel als je de ongeslagen leider op bezoek krijgt”, geeft hij achteraf uitvoerig mee.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.