Pieter De Wulf, Rienes Vanborm, Kenzo Verheuge en Tom Denoulet voeren op training de Petegemse groep aan.
Volledig scherm
Pieter De Wulf, Rienes Vanborm, Kenzo Verheuge en Tom Denoulet voeren op training de Petegemse groep aan. © Robby Verdickt

Sparta Petegem start eerste trainingsblok: “Na acht maanden zonder voetbal extra aandacht voor knieën en liezen”

voetbal tweede nationale AOok Sparta Petegem hervatte de trainingen. Vorige zaterdag riep Bert Dhont de A-kern voor het eerst samen. De eerste trainingsweken monden op woensdag 30 juni uit in een oefenmatch tegen eersteklasser KV Kortrijk.

  1. Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithangbord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”
    Triatlon Olympische Spelen

    Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithang­bord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”

    Het nieuws dat triatleet Jelle Geens omwille van een eerdere positieve coronatest niet kan deelnemen aan de individuele wedstrijd van de olympische triatlon sloeg vrijdagochtend in als een bom. Ook bij zijn club Atriac, de Antwerpse Triatlon Club, reageert men met verstomming op het nieuws en voelen ze mee met de ontgoocheling die bij de Limburger momenteel overheest. Mogelijk kan Geens nog wel deelnemen aan de Mixed Team Relay-wedstrijd in Tokio. Geens testte intussen al een eerste keer negatief, bij een tweede negatieve test zou hij maandag alsnog kunnen afreizen naar Japan.