Kopzorgen voor coach Gerrit Driessens.
Volledig scherm
Kopzorgen voor coach Gerrit Driessens. © Geert De Rycke

Sparta Laarne begint met nieuwe coach Gerrit Driessens aan seizoen tegen Waregem: “Andere speelsters moeten nu een stap vooruit zetten”

basketbalSparta Laarne ontvangt zaterdagavond Waregem. Coach Gerrit Driessens moet het maandenlang rooien zonder aanwinst Yante Strumane en Vibe Bevernage. Laarne staat voor de schier onmogelijke opdracht om te winnen van de West-Vlamingen die in topvorm verkeren. “We strijden met ongelijke wapens”, zegt Driessens.

 1. Witgoor verliest van een sterker Pelt en mist daardoor de sprong naar de subtop
  voetbal derde nationale B

  Witgoor verliest van een sterker Pelt en mist daardoor de sprong naar de subtop

  Het is een zeldzaamheid, maar Witgoor verloor zaterdagavond in derde nationale B zijn tweede opeenvolgende thuiswedstrijd. Na Racing Mechelen was het nu de Limburgse fusieploeg Pelt die met de drie punten en het kleinste verschil (0-1) aan de haal ging. Daardoor maken de Limburgers de sprong naar de subtop en moet Witgoor van zijn kant in het klassement enkele plaatsen opofferen.
 2. TJ Antonacci en Hoboken Pioneers winnen de Belgian Series en zijn Belgisch Kampioen Baseball: “Alles viel op het juiste moment in de plooi”

  TJ Antonacci en Hoboken Pioneers winnen de Belgian Series en zijn Belgisch Kampioen Baseball: “Alles viel op het juiste moment in de plooi”

  De Hoboken Pioneers kroonden zich afgelopen weekend tot Belgisch Kampioen Baseball. In de Belgian Series versloegen ze de Brasschaat Braves over twee wedstrijden, 2-0 werd het. Zaterdag wonnen de Pioneers in Brasschaat met 12-1 en dus mochten ze het een dag later helemaal afmaken in een vol huis voor eigen publiek. Met 15-5 in de zevende inning was de titel een feit.