De start van de 43ste editie van de 24 uur van Zolder, met goed gevulde tribunes en onder een heerlijke nazomerzon.
Volledig scherm
De start van de 43ste editie van de 24 uur van Zolder, met goed gevulde tribunes en onder een heerlijke nazomerzon. © Roel Ramaekers / RV

Spannende strijd in de 43ste editie van de 24 uur van Zolder bij het ingaan van de nacht

AutosportDe 43ste editie van 24 uur van Zolder is de nacht aan het induiken en vooraan is de strijd nog steeds spannend, net zoals in de diverse klassen. De race verloopt opvallend rustig zonder ongevallen en na meer dan zes uur wedstrijd, is er zelfs nog geen enkele opgave genoteerd. De leiders in de race zijn de Mc Donald’s Racing Norma M20FC van de jonge talenten Ugo De Wilde, Adam Eteki en Karlo Van Dosselaer, bijgestaan door de routiniers Koen De Wit en François Bouillon.

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.