Soufiane Bouchikhi.
Volledig scherm
Soufiane Bouchikhi. © Geert De Rycke

Soufiane Bouchikhi stopt met marathons

atletiekNa opnieuw een desastreuze marathon in Valencia zondag, heeft Soufiane Bouchikhi besloten om de marathon voor bekeken te houden. Hij voelt er zich opgelucht bij. 

 1. SK Londerzeel en trainer Stijn Geys blijven toewerken naar herstart: “Het lijkt wel of we een aan een nieuw seizoen beginnen door die lange winterstop”
  voetbal tweede nationale B

  SK Londerzeel en trainer Stijn Geys blijven toewerken naar herstart: “Het lijkt wel of we een aan een nieuw seizoen beginnen door die lange winterstop”

  Net zoals bij alle andere clubs probeert men ook bij tweedenatioanler SK Londerzeel de extra tijd goed te besteden in afwachting van de eventuele competitieherstart in het laatste weekend van januari. Hetzij door middel van het afwerken van oefenmatchen, hetzij door het zo goed als proberen samen te houden van de kern die momenteel gedeeld vierde staat.
 2. Mathias Smet (Svelta Melsele) blikt terug op eerste luik van de competitie: “De elf punten sinds mijn komst zijn er drie te weinig”
  voetbal derde nationale A

  Mathias Smet (Svelta Melsele) blikt terug op eerste luik van de competitie: “De elf punten sinds mijn komst zijn er drie te weinig”

  Het nieuwe seizoen bracht weinig soelaas voor Svelta Melsele. Drie keer gewonnen in zestien wedstrijden en het slechtste doelpuntensaldo van de reeks. Als voorlaatste de winterstop in. Maar cijfers zeggen ook niet alles. Dus, vandaar: de heenronde van Svelta door de ogen coach Mathias Smet. “We hebben minder gekregen dan we verdienden.”
 3. Tomas Daumantas verlaat na acht jaar Eendracht Termien: “Tijd voor een nieuwe uitdaging”
  Voetbal derde nationale A

  Tomas Daumantas verlaat na acht jaar Eendracht Termien: “Tijd voor een nieuwe uitdaging”

  Op het einde van het seizoen neemt Tomas Daumantas afscheid van Eendracht Termien. De voormalige Litouwse profvoetballer werd in 2015 trainer van Termien en kan terugblikken op een succesvol verblijf. “Ik ben Termien dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb. Met een promotie en vier nacompetities kijk ik met voldoening terug. Nu is het tijd om aan een nieuwe uitdaging te beginnen, maar eerst wil ik met de Genkse club nog een prima terugronde spelen”, aldus Daumantas.