Urbain Spaenhoven won in Ronse zijn eerste wedstrijd als coach van Lokeren-Temse: "De groep heeft veerkracht getoond", analyseerde Spaenhoven.
Volledig scherm
Urbain Spaenhoven won in Ronse zijn eerste wedstrijd als coach van Lokeren-Temse: "De groep heeft veerkracht getoond", analyseerde Spaenhoven. © Geert De Rycke

SOS Urbain: Wat heeft Spaenhoven geleerd uit zijn eerste wedstrijd als coach van Lokeren-Temse?

Voetbal tweede nationale AGil Van Moerzeke to the rescue - alweer. Met dank aan zijn twee doelpunten pakte Lokeren-Temse drie punten in Ronse. Nieuwe coach Urbain Spaenhoven trok enkele conclusies: “Jongens hebben snel opgepikt in welke ruimtes ze moeten voetballen.”

  1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
    TV

    RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

    Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.