Op 1 januari ruilde doelman Sören Dutoit, hier nog in het shirt van z’n ex-ploeg, KSV Oudenaarde voor RC Harelbeke.
Volledig scherm
Op 1 januari ruilde doelman Sören Dutoit, hier nog in het shirt van z’n ex-ploeg, KSV Oudenaarde voor RC Harelbeke. © RV/Nick De Zitter

Sören Dutoit met RC Harelbeke naar ex-ploeg KSV Oudenaarde: “Kans die ik niet kon laten liggen”

Voetbal tweede nationale AZaterdagavond moet Harelbeke-doelman Sören Dutoit oppassen dat hij niet aan de kleedkamer van thuisploeg KSV Oudenaarde staat. Begin deze maand, halfweg z’n achtste KSVO-seizoen, keerde hij terug naar z’n moederclub. Met de Ratten speelt hij zaterdagavond in Oudenaarde.

 1. Gerben Thijssen verlengt bij Intermarché-Circus-Wanty en is kopman in de Classic Brugge-De Panne: “Duimen voor een sprint”
  PREMIUM
  Wielrennen profs

  Gerben Thijssen verlengt bij Intermar­ché-Cir­cus-Wan­ty en is kopman in de Classic Brugge-De Panne: “Duimen voor een sprint”

  Gerben Thijssen rijdt ook de komende twee seizoenen voor Intermarché-Circus-Wanty. De Genkenaar wordt bij de Belgische ploeg beloond voor zijn goede resultaten en voor de groeicurve die hij toonde sinds zijn overstap van de Lotto-ploeg. Thijssen, die woensdag kopman is in de Classic Brugge-De Panne, is natuurlijk tevreden. “Bij Intermarché-Circus-Wanty ben ik uitgegroeid van een onzekere jongen tot een sprinter die blaakt van het zelfvertrouwen”, vertelt hij.
 1. WK-sensatie Jerome Ngom Mbekeli spreidt zijn vleugels bij SK Beveren: “Ik wil hier excelleren”
  PREMIUM
  voetbal challenger pro league

  WK-sensatie Jerome Ngom Mbekeli spreidt zijn vleugels bij SK Beveren: “Ik wil hier excelleren”

  SK Beveren zorgde tijdens de winterstop voor een stunt. Het haalde met Jerome Ngom Mbekeli (24) een winger in huis die even daarvoor op het WK schitterde bij Kameroen. In de fameuze 1-0-overwinning van z’n land tegen Brazilië, schilderde hij de bal op het hoofd van Vincent Aboubakar bij de winning goal. Van de Ontembare Leeuwen naar de Leeuwen van Beveren, het is een serieuze stap, maar Ngom speelde nog in de eigen Kameroense competitie. Gaandeweg vindt hij ook in België zijn draai.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.