Sofie Hawinkel (10) is tevreden met de winst tegen Oostende.
Volledig scherm
Sofie Hawinkel (10) is tevreden met de winst tegen Oostende. © Dick Demey

Sofie Hawinkel (LVL) na eerste overwinning: “Deed heel erg veel deugd, maar we zijn er nog niet”

Volleybal Liga A vrouwenDe vrouwen van LVL hebben hun eerste overwinning te pakken. De Limburgse volleybalmeiden pakten in hun eerste officiële wedstrijd in Genk een 3-1-winst tegen Oostende. “Dit is een heel belangrijke overwinning. Je kan wel denken dat het zal lukken, maar de drie punten zijn nog altijd het beste bewijs. De overwinning is mooi en deed deugd, maar we zijn er nog niet. Als we de toppers het vuur aan de schenen willen leggen, moet bijvoorbeeld de opslagdruk nog verbeteren”, vertelt Sofie Hawinkel.

 1. Daan Heymans (Waasland-Beveren) na bittere pil tegen Beerschot: “Hadden kansen genoeg om deze match drie keer te winnen”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Daan Heymans (Waas­land-Beveren) na bittere pil tegen Beerschot: “Hadden kansen genoeg om deze match drie keer te winnen”

  Waasland-Beveren deed afgelopen weekend opnieuw een slechte zaak in de degradatiestrijd, maar deze keer lag het niet aan het team van Nicky Hayen. Tegen Beerschot domineerde de thuisploeg op de Freethiel de volledige wedstrijd, maar toch gingen de Waaslanders met 1-2 de boot in. Ook Daan Heymans - auteur van het openingsdoelpunt - was er logischerwijs het hart van in.
 1. De 25 goals van topschutter Paul Onuachu
  Play

  De 25 goals van topschut­ter Paul Onuachu

 2. Clement over wel heel vroege wissel van doelpuntenmaker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”
  Play
  Club Brugge
  16

  Clement over wel heel vroege wissel van doelpunten­ma­ker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”

  7 maart