KV Oostende staat netjes in de middenmoot van het klassement, maar zowel de top als de kelder is slechts zes punten verwijderd.
Volledig scherm
KV Oostende staat netjes in de middenmoot van het klassement, maar zowel de top als de kelder is slechts zes punten verwijderd. © Photo News

Slechts 6 punten scheiden KV Oostende van top én kelder in klassement: zo verliep de competitiestart van de Kustboys

OostendeDe interlandbreak zit erop, KV Oostende hervat zaterdag de competitie met een thuismatch tegen het zwalpende Cercle Brugge. In de aanloop naar deze immer boeiende affiche blikken we eens terug op de eerste tien speeldagen van KVO. Hoe begonnen de Kustboys aan hun seizoen? Waar liep het goed? En waar ging het fout?

  1. Joy Van Den Bogerd (City Pirates) wil contractverlenging opluisteren met zege tegen Diegem: “Profiteren van duels tussen concurrenten”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

    Joy Van Den Bogerd (City Pirates) wil contract­ver­len­ging opluiste­ren met zege tegen Diegem: “Profiteren van duels tussen concurren­ten”

    City Pirates sloot 2021 af met een knappe 1-0-zege tegen Bocholt en zaterdag hoopt het die draad weer op te pikken op bezoek bij Diegem. Of dat met kapitein Joy Van Den Bogerd in de ploeg zal zijn, valt nog af te wachten. De 27-jarige middenvelder is twijfelachtig nadat hij zich in het oefenduel met Zwarte Leeuw blesseerde aan de hamstring.