KV Oostende staat netjes in de middenmoot van het klassement, maar zowel de top als de kelder is slechts zes punten verwijderd.
Volledig scherm
KV Oostende staat netjes in de middenmoot van het klassement, maar zowel de top als de kelder is slechts zes punten verwijderd. © Photo News

Slechts 6 punten scheiden KV Oostende van top én kelder in klassement: zo verliep de competitiestart van de Kustboys

OostendeDe interlandbreak zit erop, KV Oostende hervat zaterdag de competitie met een thuismatch tegen het zwalpende Cercle Brugge. In de aanloop naar deze immer boeiende affiche blikken we eens terug op de eerste tien speeldagen van KVO. Hoe begonnen de Kustboys aan hun seizoen? Waar liep het goed? En waar ging het fout?

 1. Pedro Vermeulen nieuwe trainer van hekkensluiter Sparta Kruiseke: “Het is een jonge en gretige groep”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE A

  Pedro Vermeulen nieuwe trainer van hekkenslui­ter Sparta Kruiseke: “Het is een jonge en gretige groep”

  Pedro Vermeulen (50) uit Wervik is de nieuwe trainer van derdeprovincialer Sparta Kruiseke. Hij volgt er Kevin Forrest op. Dinsdagavond leidt de nieuwe trainer zijn eerste training. Groen-wit staat op de laatste plaats met amper vier punten. Opmerkelijk is alvast dat men startte met vier op zes en nadien in negen wedstrijden geen enkel punt meer pakte.
 1. KV Oostende schrijft bekerverhaal niet bij voorbaat af: “Belangrijk voor het vertrouwen”
  voetbal

  KV Oostende schrijft bekerver­haal niet bij voorbaat af: “Belangrijk voor het vertrouwen”

  De competitie of de beker? Het is een vraag die zich steeds opwerpt wanneer een ploeg die slecht presteert in de competitie aan de bak moet in de vaderlandse beker. Maar bij KV Oostende laten ze niet in hun kaarten kijken. Daar kan zo’n alles-of-nietswedstrijd druk van de ketel halen. Wie weet sluit KVO een barslechte maand november definitief af met een mooie prestatie op 1 december.