Robby Buyens steekt zich niet weg achter de blessures van Laref, De Oliveira en Luyckx, maar ziet het -terecht- als verzachtende omstandigheid voor de resultaten.
Volledig scherm
Robby Buyens steekt zich niet weg achter de blessures van Laref, De Oliveira en Luyckx, maar ziet het -terecht- als verzachtende omstandigheid voor de resultaten. © Geert De Rycke

SKSN en Robby Buyens blijven de komende duels belangrijke spelers missen: “Schade beperken in de eerste periode”

voetbal derde nationale ASKN Sint-Niklaas doorstond een frustrerende competitiestart. Late tegendoelpunten, rode kaarten of te veel gemiste kansen kostten de Klaasjes punten, bovendien liggen drie routiniers nog wéken in de lappenmand. Vandaar: een heerlijk lange babbel met coach Robby Buyens: “De jonge gasten missen een kapstok in de ploeg.”

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?