Xandress Van Reeth tekende voor één doelpunt en hielp SKN Sint-Niklaas daarmee aan de overwinning tegen Jong Lede.
Volledig scherm
Xandress Van Reeth tekende voor één doelpunt en hielp SKN Sint-Niklaas daarmee aan de overwinning tegen Jong Lede. © Geert De Rycke

SKN Sint-Niklaas wint kelderkraker en is (even?) weg van laatste plaats. Xandress Van Reeth: “Iedereen danste en zong, al zag ik vooral opluchting”

voetbal derde nationale ASKN Sint-Niklaas won de wedstrijd die het moest winnen tegen hekkensluiter Jong Lede: 3-1. Jonkie Xandress Van Reeth scoorde, maar boog vooral het hoofd voor z’n ervaren ploegmakkers: “Alec Luyckx kan op élk moment het verschil maken.”

  1. Dragons met keeper Marie Goethals de Mude naar play-offs indoorhockey: “Tonen dat onze plaats bij beste vier verdiend is”
    Hockey

    Dragons met keeper Marie Goethals de Mude naar play-offs indoorhoc­key: “Tonen dat onze plaats bij beste vier verdiend is”

    Dragons-doelvrouw Marie Goethals de Mude staat nog voor twee zeer mooie uitdagingen. Volgende week speelt ze met de Indoor Red Panthers het EK Indoor II in het Spaanse Ourense en een week later staat ze met Dragons in de play-offs. “Het is fantastisch én een tikkeltje verrassend om met Dragons voor de indoortitel te spelen”, zegt Goethals de Mude.