Sven Delanoy lukte in Torhout het winnende doelpunt in de slotminuten waardoor Sportkring alsnog drie punten meegriste: “Dit hadden we nodig als motivatie.”
Volledig scherm
Sven Delanoy lukte in Torhout het winnende doelpunt in de slotminuten waardoor Sportkring alsnog drie punten meegriste: “Dit hadden we nodig als motivatie.” © Geert De Rycke

SKN Sint-Niklaas buigt 2-0-achterstand om dankzij doelpunt in de slotminuut en pakt eerste overwinning: “Het bewijs van onze veerkracht”

voetbal derde nationale AMinuut 75, 85 en 90. Drie doelpunten in één kwartier. SKN Sint-Niklaas knokte in Torhout op de valreep terug van een dubbele achterstand en pakte de eerste overwinning van het seizoen. “De druk is er af”, klinkt Sven Delanoy, matchwinnaar met een héérlijke winning goal.

 1. Isaac Kimeli wint de manche van de crosscup in Roeselare bij zijn eerste deelname dit winterseizoen
  veldlopen crosscup

  Isaac Kimeli wint de manche van de crosscup in Roeselare bij zijn eerste deelname dit wintersei­zoen

  Tot nu toe was het niet mogelijk om Isaac Kimeli aan het werk te zien in eigen land, omdat hij in Kenia recupereerde na een stevig seizoen. “Maar ik begon daar met de basisconditie voor het komende seizoen. Daarom keek ik uit naar de manche van de Crosscup in Roeselare, niet alleen omdat ik mij wou kwalificeren voor het EK veldlopen, maar ook omdat ik wou checken hoe sterk ik al ben”, zei de atleet van OEH.
 2. Laura Meynckens (LVL Genk) na de nederlaag tegen Oudegem: “We hebben onze kansen om te winnen niet benut”
  Volleybal Liga A

  Laura Meynckens (LVL Genk) na de nederlaag tegen Oudegem: “We hebben onze kansen om te winnen niet benut”

  Een week na de vijfsetter tegen kampioen Gent, stond er voor LVL Genk opnieuw een topper op het programma. De Trixxo-vrouwen namen het in eigen huis op tegen Oudegem. Een nieuwe stunt zat er niet in, want Oudegem won met 1-3. Nochtans hadden de Genkse meiden ook kansen. “Zelfs om te winnen, maar we hebben die niet benut. Dat hoort helaas bij het groeiproces van een jonge ploeg”, reageert Laura Meynckens.