Sven Delanoy lukte in Torhout het winnende doelpunt in de slotminuten waardoor Sportkring alsnog drie punten meegriste: “Dit hadden we nodig als motivatie.”
Volledig scherm
Sven Delanoy lukte in Torhout het winnende doelpunt in de slotminuten waardoor Sportkring alsnog drie punten meegriste: “Dit hadden we nodig als motivatie.” © Geert De Rycke

SKN Sint-Niklaas buigt 2-0-achterstand om dankzij doelpunt in de slotminuut en pakt eerste overwinning: “Het bewijs van onze veerkracht”

voetbal derde nationale AMinuut 75, 85 en 90. Drie doelpunten in één kwartier. SKN Sint-Niklaas knokte in Torhout op de valreep terug van een dubbele achterstand en pakte de eerste overwinning van het seizoen. “De druk is er af”, klinkt Sven Delanoy, matchwinnaar met een héérlijke winning goal.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.