Na vijf mooie seizoenen scheiden straks de wegen van SK Staden en coach Nicolas Somers.
Volledig scherm
Na vijf mooie seizoenen scheiden straks de wegen van SK Staden en coach Nicolas Somers. © VDB

SK Staden gaat op zoek naar opvolger voor Nicolas Somers: “Nieuwe trainer moet volledig achter onze visie staan”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BTweedeprovincialer SK Staden moet op zoek naar een nieuwe coach. Het bestuur besliste om de samenwerking met huidig coach Nicolas Somers op het einde van dit seizoen stop te zetten.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Lotte De Quick (VDK Gent): “Duel met Ladies Volley Limburg is belangrijk, maar er kan nog veel gebeuren tot play-offs”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Lotte De Quick (VDK Gent): “Duel met Ladies Volley Limburg is belangrijk, maar er kan nog veel gebeuren tot play-offs”

  De Limburgse fusieploeg Jaraco As-Tongeren werd bij de start van de volleybalcompetitie steevast bij de titelkandidaten gerekend. Zelfs na een opgesplitste start - waarbij Limburg Volley Ladies later aan de competitie begon - blijft de status van de ploeg uit As-Tongeren ongewijzigd. Zaterdag ontvangt VDK Gent dit topteam uit Limburg. Het wordt een unieke kans om de Gentse ambities waar te maken.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart