De spelers van Pepingen-Halle hopen volgende week op stage te kunnen gaan.
Volledig scherm
De spelers van Pepingen-Halle hopen volgende week op stage te kunnen gaan. © Geert Tresignie

SK Pepingen-Halle heeft trainingen als eerste hervat: “Hopelijk blijft corona nu definitief achterwege”

Voetbal tweede nationale BDe spelers van Pepingen-Halle hebben deze week de trainingen hervat. In juni deden ze dat ook al eens, maar toen gebeurde dat nog ‘spelenderwijs’. Nu hoopt men de rechte lijn te kunnen inzetten naar de competitie toe.

 1. Yoran Deleu en Club Roeselare openen seizoen met een 7 op 9: “Zege op Ardooie is opsteker van formaat”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Yoran Deleu en Club Roeselare openen seizoen met een 7 op 9: “Zege op Ardooie is opsteker van for­maat”

  Vorige zondag keerde tweedeprovincialer Club Roeselare na een korte trip naar Ardooie met de drie punten huiswaarts. De manschappen van coach Franky Mestdagh wonnen er met 1-3 en kunnen dankzij een zeven op negen van een prima competitiestart spreken. Roeselare deelt na drie speeldagen de leiding met Kortemark en Veurne. Zondag komt SK Snaaskerke langs in het Rodenbachstadion.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.