Pedro Nolf als trainer bij SK Nieuwkerke.
Volledig scherm
Pedro Nolf als trainer bij SK Nieuwkerke. © VDB

SK Nieuwkerke moet op zoek naar nieuwe trainer: “Pedro Nolf haakt af door zware problemen met de rug”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BMiddenin de voorbereiding moet tweedeprovincialer SK Nieuwkerke al op zoek naar een nieuwe trainer. Pedro Nolf doet niet meer verder wegens aanhoudende problemen met de rug. “We zoeken een opvolger die niet autoritair is of boven de groep staat, maar het familiaal aspect van onze club respecteert”, aldus sportief verantwoordelijke Danny Vandenberghe. “Iemand die de bende begeleidt.”

 1. Martijn Hansen (KFC Diepenbeek): “We hebben de start alleszins niet gemist”

  Martijn Hansen (KFC Diepenbeek): “We hebben de start alleszins niet gemist”

  Twee maanden geleden werd hij peter van de kleine Elouise en amper een weekje geleden verwelkomde hij samen met vrouwtje Lore de kleine Vic. Het moet gezegd dat Martijn Hansen dezer dagen op een wolkje leeft. Net als KFC Diepenbeek trouwens, waarmee de vinnige centrumverdediger duidelijk de start niet gemist heeft. De club prijkt samen met Jekervallei Sluizen en KMR Biesen ongeslagen aan de leiding in derde provinciale A. Toevallig ook de twee tegenstrevers die Diepenbeek in de eerstvolgende confrontaties te bekampen kijkt. Nuchter als hij is, wil Martijn Hansen graag zijn blik werpen op de nakende titelstrijd.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 1. Michael Davis maakt indruk bij 
Waasland-Beveren: “Ik blijf progressie maken”
  voetbal 1B

  Michael Davis maakt indruk bij Waas­land-Beveren: “Ik blijf progressie maken”

  Het publiek van Waasland-Beveren - de meegereisde bezoekende supporters dan toch - leerde vorige week tegen RWDM nieuwkomer Michael Davis kennen. De negentienjarige verdediger viel al vroeg in en scoorde de mooie openingstreffer in het Edmond Machtensstadion. Binnen de club horen we al enige tijd positieve signalen over de jonge Belg die overkwam van KV Mechelen. Ook vrijdagavond tegen Lierse maakt hij een goeie kans om te spelen.