Kapitein Cedric Dellevoet, klaar voor zijn elfde opeenvolgende seizoen bij SK Londerzeel, zal nog even moeten wachten om zijn ploegmaats mee op sleeptouw te nemen op training.
Volledig scherm
Kapitein Cedric Dellevoet, klaar voor zijn elfde opeenvolgende seizoen bij SK Londerzeel, zal nog even moeten wachten om zijn ploegmaats mee op sleeptouw te nemen op training. © Merens

SK Londerzeel wacht nog even met groepstrainingen. Trainer Stijn Geys: “Nu opnieuw opstarten, leek ons wat vroeg. Competitiestart is nog ver weg”

voetbal tweede nationale BIn tegenstelling tot sommige andere ploegen start tweedenationaler SK Londerzeel pas vanaf 25 mei de groepstrainingen. Een bewuste keuze van de club, zo laat trainer Stijn Geys optekenen. 

 1. Alexander Doom helpt degradatie België verhinderen op Europabeker: “Ik miste iemand om tegen te knokken op het einde”
  ATLETIEK

  Alexander Doom helpt degradatie België verhinde­ren op Europabe­ker: “Ik miste iemand om tegen te knokken op het einde”

  Dit weekend stond de Europabeker atletiek op het programma. De Belgische nationale ploeg trad in het Roemeense Cluj-Napoca aan in de op een na hoogste afdeling en, door de afwezigheid van een aantal sterkhouders, stond het team voor de moeilijke opdracht om de degradatie te verhinderen. Uiteindelijk slaagde België in zijn opzet en finishte het als 10de op 12 landen. Vooral Alexander Doom zorgde met zijn 46.08 en tweede plaats op de 400m voor de broodnodige punten.
 2. Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lierse) verliet Eredivisie en begon voorbereiding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”
  buitenlands voetbal

  Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lier­se) verliet Eredivisie en begon voorberei­ding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”

  Anas Tahiri trok vorige week de deur bij RKC Waalwijk na drie seizoenen achter zicht dicht en ging transfervrij naar de Roemeense kampioen Cluj. De 26-jarige middenvelder maakte in 2018, ook al einde contract, de overstap van Lierse waar hij ook het grootste deel van zijn opleiding kreeg. Met de transfer zet Tahiri een grote stap vooruit in zijn carrière, want van de degradatiestrijd in de Eredivisie gaat het nu naar de voorrondes van de Champions League.