De nieuwkomers van SK Londerzeel. De eerste twee spelers op de bovenste rij, Seth Vandevelde en Benjamin Gake, zijn twee jeugdproducten die doorstromen naar A-kern. Voorts herkennen we boven vlnr Milan Van Geert, Zion Van Casteren, Tuur Mergaey en Souhail Taqi. Onder vlnr: Ali Yildiz, Dries Caignau, Mateo Siebens en Klaas De Rock. Jonas Laureys ontbrak (vakantie).
Volledig scherm
De nieuwkomers van SK Londerzeel. De eerste twee spelers op de bovenste rij, Seth Vandevelde en Benjamin Gake, zijn twee jeugdproducten die doorstromen naar A-kern. Voorts herkennen we boven vlnr Milan Van Geert, Zion Van Casteren, Tuur Mergaey en Souhail Taqi. Onder vlnr: Ali Yildiz, Dries Caignau, Mateo Siebens en Klaas De Rock. Jonas Laureys ontbrak (vakantie). © Koen Merens

SK Londerzeel stelt nieuwe spelerskern voor aan grote publiek. Sportief manager Erik Hermans:“Proberen voor een topvijfplaats te gaan”

voetbal tweede nationale BAfgelopen vrijdag stelde tweedenationaler SK Londerzeel zijn spelerskern voor richting het seizoen 2022-2023. Met liefst negen nieuwkomers, vooral in de voorlijn, wil men beter doen dan de achtste plaats vorig jaar. 

 1. Erg jong tweetal Bex-Van Deun start aan de Masterfinales beachvolleybal in Brussel: “Op het veld bikkelhard, naast het veld een vriendengroep”
  Beachvolleybal

  Erg jong tweetal Bex-Van Deun start aan de Masterfina­les beachvol­ley­bal in Brussel: “Op het veld bikkelhard, naast het veld een vrienden­groep”

  Vrijdag de prekwalificaties, zaterdag de kwalificaties en zondag de Grand Slam finalewedstrijden. Dat is het programma van dit weekend wanneer de eindfase van het BK beachvolleybal wordt ingezet. De finales van de ‘Geberit Beach Tour Masters’ worden betwist op het Muntplein en op de ‘Piétonnier’ aan het Brouckèreplein. Het centrum van Brussel wordt drie dagen lang de hotspot van het volleybal in België. En ‘hot’ mag je nu wel letterlijk nemen.
 2. Komende zaterdag gaat het 35ste internationale miniementoernooi van start in Bierbeek: “Ik reken nieuwkomer Dakar tot de belangrijkste outsiders”
  voetbal

  Komende zaterdag gaat het 35ste internatio­na­le miniemen­toer­nooi van start in Bierbeek: “Ik reken nieuwkomer Dakar tot de belangrijk­ste outsiders”

  Nee, corona heeft het Eurominiementoernooi in Bierbeek of het internationaal U13-toernooi zoals het nu heet niet klein gekregen. Wel integendeel, met een 35ste jubileumeditie die zaterdag op gang wordt getrapt, zijn zowel de organisatie als de jeugdvoetballers zelf klaar om drie dagen lang het beste van zichzelf te geven.