Nieuwkomer Christophe Janssens van SK Deinze aan de bal in het oefenduel tegen Petegem: wacht de linksvoetige voetballer een rol op het middenveld?
Volledig scherm
Nieuwkomer Christophe Janssens van SK Deinze aan de bal in het oefenduel tegen Petegem: wacht de linksvoetige voetballer een rol op het middenveld? © Robby Verdickt

SK Deinze trekt zaterdagavond naar KSV Oudenaarde: “Christophe Janssens kan diverse posities aan”

Voetbal 1BZaterdag om 19 uur spelen KSV Oudenaarde en SK Deinze in het Burgemeester Thienpontstadion een oefenmatch. Voor Deinze wordt dat één van de laatste vriendschappelijke wedstrijden voor de 1B-competitiestart van vrijdag 13 augustus thuis tegen Lierse Kempenzonen.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).