Sergio Moyita, bij Deinze vervanger van Youssef Challouk, zet twee spelers van Union in de wind, maar viel geblesseerd uit.
Volledig scherm
Sergio Moyita, bij Deinze vervanger van Youssef Challouk, zet twee spelers van Union in de wind, maar viel geblesseerd uit. © Photo News

SK Deinze, met Joachim Carcela als negende nieuw gezicht, verliest met kleinste verschil van Union

voetbal challenger pro leagueSK Deinze verloor zijn eerste oefenmatch met 0-1. Bezoeker Bart Nieuwkoop van vice-kampioen Union scoorde een kwartier voor tijd de enige treffer. Bij de oranjehemden maakten de negen nieuwkomers allemaal hun opwachting.

 1. Mbaye Leye heeft referentiematch van Zulte Waregem gezien: “Punt in Brugge voelt als veel meer aan”
  voetbal jupiler pro league

  Mbaye Leye heeft referentie­match van Zulte Waregem gezien: “Punt in Brugge voelt als veel meer aan”

  Dat Zulte Waregem na drie speeldagen vier punten zou totaliseren, had niemand durven incalculeren. Winst tegen Seraing, dat natuurlijk wel. Maar dat ook de verplaatsing naar Club Brugge iets kon opleveren, daar hadden alleen de grootste optimisten vooraf hun centen op ingezet. Maar met de nieuwe wind die aan de Gaverbeek waait, is blijkbaar toch wel één en ander mogelijk.
 1. Coach Maxime Annys (KVK Wellen) na bekerwinst: “Tevreden, jazeker, maar er zijn nog werkpunten”
  voetbal

  Coach Maxime Annys (KVK Wellen) na bekerwinst: “Tevreden, jazeker, maar er zijn nog werkpunten”

  Kon KVK Wellen ons vorig seizoen al meer dan eens bekoren omwille van de fraaie combinaties, dan schatten wij het huidige team van T1 Maxime Annys nog iets hoger in. Coach Annys was tevreden over de aanpak van zijn jongens, maar waarschuwde ook meteen voor de trainingsarbeid die er nog te leveren valt. “Job done zou ik zeggen”, aldus Annys. “Vaak is het toch iets moeilijker tegen dergelijke tegenstrevers, vooral ook omdat zij toch goed blok konden zetten in die eerste twintig minuten. Eens wij dat doelpunt lukten, was het zaak om de controle te behouden, snel druk te zetten en dat heeft mijn ploeg goed gedaan.”