Kurt Abrahams, hier in duel met zijn nieuwe ploegmaat Youssef Challouk, is voor SK Deinze de achtste nieuwkomer.
Volledig scherm
Kurt Abrahams, hier in duel met zijn nieuwe ploegmaat Youssef Challouk, is voor SK Deinze de achtste nieuwkomer. © Belga

SK Deinze klopt nipt Griekse topklasser FC Volos dankzij assist van Challouk en doelpunt van Staelens

Voetbal 1BSK Deinze heeft in de voorbereiding op het tweede seizoen in 1B een eerste zege beet. Na nederlagen tegen Union en Zulte Waregem won het team van trainer Wim De Decker tijdens het oefenkamp in Nederland met 1-0 van de Griekse topklasser FC Volos.

  1. Stephanie Van Bree pakt met Britt Ruyssaert de eindoverwinning van de beachmanche in Leuven: “Met zeer veel focus gespeeld”
    Beachvolleybal

    Stephanie Van Bree pakt met Britt Ruyssaert de eindover­win­ning van de beachman­che in Leuven: “Met zeer veel focus gespeeld”

    De vijfde manche van het ‘Belgian Beachvolley Championship’ in Leuven werd gewonnen door Stephanie Van Bree en Britt Ruysschaert. Met een foutloos parcours - zonder setverlies - werd elk duel gewonnen door het Antwerps tweetal. Met zeer veel concentratie werd iedere tegenstrever opzij gezet. Het topduo Cools-Van den Vonder was er niet bij op het Ladeuzeplein. De andere concurrenten waren er wel, daarom blijft dit een knap resultaat.