Dieumerci Mbokani in duel met Kamiel Van de Perre van Jong Genk.
Volledig scherm
Dieumerci Mbokani in duel met Kamiel Van de Perre van Jong Genk. © BELGA

SK Beveren laat tweede week op rij punten liggen tegen beloftenploeg: “Onze spelers kicken op adrenaline, dat is in die matchen ver te zoeken”

voetbal challenger pro leagueNa het puntenverlies in en tegen Standard, mocht SK Beveren op de Freethiel aan de bak voor de ... uitwedstrijd tegen Jong Genk. De partij werd zonder publiek afgehaspeld en aan het eind stond er opnieuw 2-2 op het scorebord. SK Beveren kwam op voorsprong, maar gaf iets te veel kansen weg. Aan het eind kon een doelpunt van Ribeiro Costa een nederlaag nog net vermijden.

0 reacties

  1. KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provinciale na thuisnederlaag tegen Wielsbeke. Doelpuntenmaker Vincent Van Steenwinkel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”
    PREMIUM
    voetbal derde nationale A

    KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provincia­le na thuisneder­laag tegen Wielsbeke. Doelpunten­ma­ker Vincent Van Steenwin­kel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”

    KFC Eppegem verloor in eigen huis met het kleinste verschil van Wielsbeke. Rechtsachter Vincent Van Steenwinkel bracht rood-groen nog wel op voorsprong, zijn eerste van het seizoen, maar zoals zo vaak zag het de tegenstander toch nog zegevieren. Met een achterstand van tien punten op een barrageplaats met nog drie matchen te gaan, is Eppegem sinds dit weekend ook officieel zeker van degradatie naar eerste provinciale.