"Strafschop", schreeuwt Sivert Heltne Nilsen na een vermeend handspel van Lahsaini in de heenmatch op Le Pairay. "Ik wilde de scheids beïnvloeden. Moet kunnen, vind ik, zeker als er zoveel op het spel staat."
Volledig scherm
"Strafschop", schreeuwt Sivert Heltne Nilsen na een vermeend handspel van Lahsaini in de heenmatch op Le Pairay. "Ik wilde de scheids beïnvloeden. Moet kunnen, vind ik, zeker als er zoveel op het spel staat." © Photo News

Sivert Heltne Nilsen (Waasland-Beveren) is klaar voor de clash met Seraing: “Voor dit soort matchen doe je het”

Voetbal 1AZaterdagavond moet het eindelijk feest zijn op de Freethiel. Na een lang en slopend seizoen hoopt Waasland-Beveren op de allerlaatste dag het behoud uit de brand te slepen. Maar ze zijn in het Waasland allemaal heel erg op hun hoede voor Seraing. “It is gonna be massive”, kijkt Sivert Heltne Nilsen verlekkerd uit naar de clash met Les Métallos. 

 1. Dirk Daelmans (GS Bree-Beek) wil met zijn team bovenin meestrijden: “Jongeren moeten zich manifesteren”

  Dirk Daelmans (GS Bree-Beek) wil met zijn team bovenin meestrij­den: “Jongeren moeten zich manifeste­ren”

  Eersteprovincialer GS Bree-Beek hervatte vorige week de trainingen. Trainer Dirk Daelmans kreeg met Marc Wagemakers een nieuwe T2. Ook start de club met een B-ploeg in vierde provinciale. Nieuw in de selectie is Robin Van Hoegee die overkomt van van Park Houthalen en en het vertrek van enkele sterkhouders moet opvangen. Dirk Daelmans hoopt met zijn jeugdige kern zo lang mogelijk bovenin de rangschikking mee te strijden.
 2. Steven Van Tilburg (Thes Sport): “Blij dat we weer vertrokken zijn met zaterdagavond eerste oefenwedstrijd thuis tegen Weerstand Koersel”
  voetbal eerste nationale

  Steven Van Tilburg (Thes Sport): “Blij dat we weer vertrokken zijn met zaterdag­avond eerste oefenwed­strijd thuis tegen Weerstand Koersel”

  T2 Steven Van Tilburg (39) is terug van even weggeweest bij Thes Sport. Vier maanden kon hij proeven van het hoogste niveau als assistent-coach van Nicky Hayen bij Waasland-Beveren. In Tessenderlo zijn ze al een zestal weken aan het trainen. Komende zaterdagavond om 19 uur speelt Thes Sport zijn eerste oefenwedstrijd thuis met gratis inkom tegen Weerstand Koersel.