KBC Sint-Michiels maakte een statement door de regerende lands- en bekerkampioen met forse 9-22-cijfers op eigen veld te verslaan.
Volledig scherm
KBC Sint-Michiels maakte een statement door de regerende lands- en bekerkampioen met forse 9-22-cijfers op eigen veld te verslaan. © RV

Sint-Michiels vernedert Jabbeke op eigen veld: “Onze ruimste zege ooit”

krachtbal eerste nationaleKBC Sint-Michiels heeft met ruime 9-22-cijfers de topper gewonnen op het veld van KRB Jabbeke. Waar de regerende kampioen en bekerhouder in de eerste helft nog wat gelijke tred kon houden met de bezoekers, wist het na de pauze slechts twee punten te scoren. Sint-Michiels is na zes speeldagen de enige ongeslagen ploeg in eerste nationale en voert het klassement aan met twee punten voorsprong op Jabbeke en Male.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.