Sinan Bolat na één van de tegengoals die AA Gent slikte in de tweede helft.
Volledig scherm
Sinan Bolat na één van de tegengoals die AA Gent slikte in de tweede helft. © Belga

Sinan Bolat en AA Gent geven 2-0-voorsprong uit handen: “Je kan niet geloven hoe frustrerend dit is”

Voetbal 1AAA Gent liet het zondagavond na om de mindere seizoensstart tegen Sint-Truiden door te spoelen met een overwinning. AA Gent domineerde quasi de volledige partij tegen Beerschot, maar liet de Ratten toch nog terugkomen van een dubbele achterstand. Doelman Sinan Bolat keepte een uitstekende partij en baalde achteraf uiteraard als een stekker.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Nesta Vallez (Cappellen FC) nam vorig weekend een vliegende start in zijn eerste thuismatch: “Ik heb de indruk dat de derby tegen Berchem meer leeft bij de ploegmaats”
  Voetbal tweede nationale B

  Nesta Vallez (Cappellen FC) nam vorig weekend een vliegende start in zijn eerste thuismatch: “Ik heb de indruk dat de derby tegen Berchem meer leeft bij de ploegmaats”

  Je komt het zelden tegen, een 23-jarige speler die al bij acht clubs actief was. Na omzwervingen in de jeugd bij Racing en KV Mechelen, Lierse, Westerlo en OH Leuven verhuisde de ambitieuze en sympathieke Nesta Vallez naar het Nederlandse Willem II. Nadien stak hij opnieuw de grens over voor een tweede passage bij Westerlo, tot Berchem Sport hem in 2018 een contract aanbood.
 1. Doelman Xavier Gies: “Ik wil met FCV Dender hogerop”
  voetbal eerste nationale

  Doelman Xavier Gies: “Ik wil met FCV Dender hogerop”

  Xavier Gies is al jarenlang een betrouwbaar sluitstuk bij FCV Dender. Wie hem tegen Waasland-Beveren sterk bezig zag, kan enkel beamen dat het jammer is dat de 24-jarige doelman tot dusver nog geen kans op een hoger niveau kreeg. Er zat nochtans tijdens het tussenseizoen een transfer naar RFC Seraing in, maar door omstandigheden ging de zaak niet door. Intussen verlengde Gies zijn contract bij FCV Dender met drie seizoenen.