Simon Van Mossevelde (r.) breekt als jonge kerel dit seizoen helemaal door bij Voorde-Appelterre.
Volledig scherm
Simon Van Mossevelde (r.) breekt als jonge kerel dit seizoen helemaal door bij Voorde-Appelterre. © Geert De Rycke

Simon Van Mossevelde (18) breekt helemaal door bij Voorde-Appelterre: “Nooit verwacht dat ik zo veel speelminuten zou krijgen”

Voetbal derde nationale AVooraleer drie uitmatchen aan te vatten, speelt Voorde-Appelterre zondag de topper tegen leider Oostkamp. De West-Vlamingen staan ruim aan kop, maar hadden in de heenmatch alle moeite om de fusieclub te kloppen. Ook nu zijn de jongens van coach De Durpel vast van plan om voor een stevige repliek te zorgen. Na de recente 9 op 12 is het vertrouwen alvast groot bij de thuisploeg.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.