Simon Van de Voorde (12): "Ik heb geen verklaring waarom we in de eerste twee sets tegen Gent onze start misten".
Volledig scherm
Simon Van de Voorde (12): "Ik heb geen verklaring waarom we in de eerste twee sets tegen Gent onze start misten". © Geert De Rycke

Simon Van de Voorde en Lindemans Aalst zwoegen zich voorbij Gent: “Blij dat we geen puntenverlies leden”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEIn zijn eerste van drie opeenvolgende thuiswedstrijden stond Lindemans Aalst woensdagavond tegenover provinciegenoot Gent, die stevig weerwerk bood. De Ajuinen flirtten met setverlies, maar wonnen de Oost-Vlaamse derby uiteindelijk met 3-0 (25-22, 36-34 en 25-19).

 1. Topclubs als Juventus, PSV en Sporting Lissabon tonen talenten op Brakelse IBY-Cup: “Ronkende namen uit binnen- en buitenland zijn gecharmeerd”
  Voetbal jeugd

  Topclubs als Juventus, PSV en Sporting Lissabon tonen talenten op Brakelse IBY-Cup: “Ronkende namen uit binnen- en buitenland zijn gechar­meerd”

  Jong internationaal voetbaltalent uit maar liefst acht Europese landen maakt dit weekend zijn opwachting in Brakel. Tweedenationaler Olsa zet er de schouders onder de nieuwe IBY-Cup, een internationaal jeugdtornooi met tal van gerenommeerde topploegen. Naast het kruim van het Belgische jeugdvoetbal nemen ook enkele ronkende namen uit voetbalminnend Europa zoals Juventus, Dynamo Zagreb, AZ, Utrecht, PSV, Heerenveen, Nantes, Brøndby, Sporting Lissabon, Braga en Djurgårdens deel.
 2. Vlaams kampioenschap snelheid voor motoren vecht met weergoden in Zolder
  Motorsport

  Vlaams kampioen­schap snelheid voor motoren vecht met weergoden in Zolder

  Op Circuit Zolder vond donderdag de eerste manche van de Zolder Sprint Series 2022 voor motoren plaats. Op het programma stonden vier sprintwedstrijden, twee voor de Cup en twee voor de Supercup, allemaal als onderdeel van het Vlaams kampioenschap motoren snelheid. Het weer speelde een behoorlijke rol met hemelsluizen die meer dan eens opengingen. De Zolder Sprint Series zijn een reeks van vier meetings, telkens volgens hetzelfde concept met twee sprintraces per categorie, races van negen ronden. De volgende afspraak, opnieuw op Circuit Zolder, is op donderdag 23 juni.