Simon Van Brussel pakte met Ronse vorige week de eerste winst van het seizoen. Om de drie tegendoelpunten kon hij minder lachen, maar hij hoopt met zijn ploeg de lijn van de overwinningen in de derby tegen Oudenaarde te kunnen doortrekken.
Volledig scherm
Simon Van Brussel pakte met Ronse vorige week de eerste winst van het seizoen. Om de drie tegendoelpunten kon hij minder lachen, maar hij hoopt met zijn ploeg de lijn van de overwinningen in de derby tegen Oudenaarde te kunnen doortrekken. © Geert De Rycke

Simon Van Brussel gaat met Ronse op zoek naar derbyzege: “Niet alleen met goed voetbal, maar ook met goed resultaat”

voetbal tweede nationale ANa twee nederlagen met het kleinste verschil kreeg SK Ronse vorige week tegen Westhoek eindelijk loon naar werken. Met verzorgd en efficiënt voetbal liepen de blauwhemden tot 4-0 uit. Toch werd het door het blessureleed van heel wat sterkhouders nog spannend in het slot. De eerste zege heeft het jonge Ronse wel vertrouwen gegeven. Dat vertrouwen kwam er op het juiste moment met het oog op de derby tegen Oudenaarde zaterdagavond.

  1. Stijn Fincioen blikt tevreden terug op CrossCup Relays: “Onze zege bij de masters was mooi, maar eigenlijk hebben al mijn atleten het uitstekend gedaan”
    Atletiek

    Stijn Fincioen blikt tevreden terug op CrossCup Relays: “Onze zege bij de masters was mooi, maar eigenlijk hebben al mijn atleten het uitstekend gedaan”

    De CrossCup Relays in Berlare waren zondag de perfecte opener van het nationale veldloopseizoen. Een prachtige omloop, een stralende oktoberzon en veel gemotiveerde atleten maakten er een echt atletiekfeest van. De West-Vlaamse clubs waren heel goed vertegenwoordigd aan het Donkmeer. Fusieclub FLAC trad met liefst 51 teams aan en behaalde vier podiumplaatsen bij de jeugd, maar het was uiteindelijk Olympic Brugge dat met de overwinning bij de masters mannen, de hoofdvogel afschoot. “Vooral de manier waarop we de zege pakten was mooi”, aldus Stijn Fincioen.