Simon Meganck op weg naar het zilver op het PK cross in Maldegem va, vorige zondag: “Tevredenheid overheerst na sterke slotronde.”
Volledig scherm
Simon Meganck op weg naar het zilver op het PK cross in Maldegem va, vorige zondag: “Tevredenheid overheerst na sterke slotronde.” © Robby Verdickt

Simon Meganck gaat voor winst in cross Zottegem: “Deelname is puur emotioneel”

VELDLOPENSimon Meganck (21) heeft de goeie vorm te pakken. De cross van Zottegem zondag wil de provinciale vicekampioen veldlopen graag met winst afsluiten om daarna met een goed gevoel de tegenstand op te zoeken in de resterende Crosscup-manches.

  1. Juventus (U11) en Brøndby (U10) pakken in Brakel eerste IBY-cup: “Meteen twee grote namen als winnaars”
    Jeugdvoetbal

    Juventus (U11) en Brøndby (U10) pakken in Brakel eerste IBY-cup: “Meteen twee grote namen als winnaars”

    Nadat een topmatch tussen twee teams met tal van bekende Vlamingen vrijdagavond voor de ideale opwarming zorgde met meer dan 500 aanwezigen, groeide de eerste editie van het Brakelse internationale jeugdtornooi IBY-cup meteen uit tot een groot succes. De deelname van teams uit 8 verschillende Europese landen, de stralende zon en het kwalitatief hoogstaand voetbal zorgden voor bomvolle Brakelse tribunes. Die toeschouwers zagen het kruim van het Belgische jeugdvoetbal aan het werk tegen enkele internationale topploegen. Met Juventus bij U11 en Brøndby bij U10 kregen de organisatoren meteen twee grote namen als eindwinnaars op de eerste editie.