Het SMO-Scott-team mag juichen in de eerste triatlonwedstrijd van het seizoen. Uiterst rechts steekt Simon De Cuyper de champagne in de hoogte, maar ook Basslé, Koolhaas, Naeyaert, Sabbe, Verbelen en Van Hamme juichen mee.
Volledig scherm
Het SMO-Scott-team mag juichen in de eerste triatlonwedstrijd van het seizoen. Uiterst rechts steekt Simon De Cuyper de champagne in de hoogte, maar ook Basslé, Koolhaas, Naeyaert, Sabbe, Verbelen en Van Hamme juichen mee. © Robby Verdickt

Simon De Cuyper wint met SMO-team openingsmanche T3-Series: “Deze eerste plek zullen we seizoen lang verdedigen”

triatlonNa een spannende wedstrijd heeft het SMO-Scott-triatlonteam met onder meer meervoudig Belgisch kampioen Simon De Cuyper de openingsmanche van de T3-Series op zijn naam geschreven. Onder impuls van de Leuvenaar liet zijn team onder meer favoriet Atriac achter zich. Dankzij de overwinning komt SMO meteen aan de leiding van het regelmatigheidscriterium. “En die leidersplaats zullen we een gans seizoen met hand en tand verdedigen”, klinkt het bij de ervaren Leuvense triatleet.

 1. De Panne zegeviert in kelderkraker tegen Roeselare-Daisel B: “Operatie redding is ingezet, maar we zijn er nog niet”
  PREMIUM
  voetbal derde provinciale B

  De Panne zegeviert in kelderkra­ker tegen Roeselare-Dai­sel B: “Operatie redding is ingezet, maar we zijn er nog niet”

  RC De Panne heeft met een 4-1-zege tegen rechtstreeks concurrent SK Roeselare-Daisel B een cruciale zege geboekt in de strijd om het behoud. De kustploeg verlaat zo de voorlaatste plaats en wipt over de Roeselarenaars naar de veertiende plaats in derde provinciale B, met één punt voorsprong op haar naaste concurrent. Kruiseke blijft afgetekend laatste.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Bart Janssens en ASV Geel komen tegen Zwarte Leeuw met de schrik vrij: “We kunnen niet tevreden zijn”
  PREMIUM
  Voetbal derde nationale B

  Bart Janssens en ASV Geel komen tegen Zwarte Leeuw met de schrik vrij: “We kunnen niet tevreden zijn”

  In derde nationale B blijft de titelstrijd heel boeiend. De voorbije speeldag maakte Wezel van de gelegenheid gebruik om zich tot de winnaar van het weekend te kronen. ASV Geel keek op zijn beurt in het Kempische duel tegen Zwarte Leeuw lang tegen een derde nederlaag aan. Een strafschop, diep in blessuretijd, fungeerde als ultieme reddingsboei.
  Geel, Kasterlee, Lille, Mol, Vorselaar, Herentals