Simen Jacobs: “Die twee weken winterstop zullen goed doen om even niet aan voetbal te denken.”
Volledig scherm
Simen Jacobs: “Die twee weken winterstop zullen goed doen om even niet aan voetbal te denken.” © Geert Tresignie

Simen Jacobs en Rhodienne-De Hoek sluiten 2021 af als rode lantaarn: “Laatste plaats moet extra motivatie geven”

VOETBAL DERDE NATIONALE BRhodienne-De Hoek verloor zijn laatste wedstrijd in 2021, de eerste van de terugronde, met 0-3 tegen Voorde-Appelterre. De derdenationaler zakte door de vierde nederlaag op rij naar de laatste plaats. Simen Jacobs en co kenden dus geen leuk jaareinde.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.