Silvère Ganvoula in duel met McGeehan en Wylin: “Zo vlak na die 0-1 achterstand was het nogal moeilijk invallen, omdat ik ook nog automatismen met mijn nieuwe ploegmaats moet opbouwen.’
Volledig scherm
Silvère Ganvoula in duel met McGeehan en Wylin: “Zo vlak na die 0-1 achterstand was het nogal moeilijk invallen, omdat ik ook nog automatismen met mijn nieuwe ploegmaats moet opbouwen.’ © Photo News

Silvère Ganvoula maakte kort debuut voor Cercle Brugge tegen KVO: “Ik wil hier mijn spelplezier terugvinden”

VOETBAL 1AHet werd een ontgoochelende avond zaterdag voor de supporters van Cercle Brugge. Net nu ze weer naar het stadion mogen komen, liep hun team een blauwtje tegen een stug KV Oostende. Maar ze konden wel kennismaken met hun nieuwe spits Silvère Ganvoula, die tijdens het slotkwartier door Dominik Thalhammer mee in de strijd werd gegooid. “Dit lijkt me een fijne club, ik hoop hier zes goeie maanden te kennen”, zegt de boomlange Congolees.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Fien Callens (VC Oudegem): “We eindigen de competitie als derde, dat is een plaatsje hoger dan vorig jaar”
  PREMIUM
  Volleybal liga A

  Fien Callens (VC Oudegem): “We eindigen de competitie als derde, dat is een plaatsje hoger dan vorig jaar”

  De competitie bij de vrouwen is afgesloten met een 1-3-zege van Asterix Avo op het veld van VC Oudegem. De thuisploeg moest de licht geblesseerde D’Hondt missen, maar een zeer gemotiveerde Deckers nam haar plaats in. Met een knappe openingsset als resultaat. Daarna nam de ploeg uit Beveren autoritair het commando over. Asterix eindigt de eerste reeks wedstrijden in de Liga als koploper. Oudegem was reeds zeker van de derde plaats. De play-offs beginnen volgend weekend.
 3. Pieter Heemeryck opent seizoen met knappe zesde plaats in Ironman Lanzarote: “Nog niet het gevoel dat ik hoopte te hebben”
  PREMIUM
  Triatlon

  Pieter Heemeryck opent seizoen met knappe zesde plaats in Ironman Lanzarote: “Nog niet het gevoel dat ik hoopte te hebben”

  Terwijl het in eigen land nog een dikke maand wachten is op de eerste officiciële triatlon vond in Lanzarote afgelopen weekend al de eerste halve Ironman plaats. Tal van internationale toppers verschenen er aan de start. Onze landgenoten deden het meer dan behoorlijk op Spaanse bodem. Pieter Heemeryck werd er de beste Belg met een knappe zesde plaats. De Duitser en olympiër Justus Nieschlag won de eerste topwedstrijd op Europese bodem.