Stephane Moris (l.) kan Silas Melson niet afstoppen.
Volledig scherm
Stephane Moris (l.) kan Silas Melson niet afstoppen. © Tresignie

Silas Melson (Limburg United): “Vlotte zege op Phoenix Brussels”

basketbal euromillions leagueLimburg United boekte een vlotte 67-88-overwinning bij staartploeg Phoenix Brussels en is nu zeker van de vijfde plaats. Collectief liep het vlot en in offense was er een glansrol weggelegd voor de Amerikaanse point-guard Silas Melson (24), die topschutter werd met 27 punten. Op de persconferentie was T1 Sacha Massot niet helemaal tevreden.

 1. Fanno Nijst mag met Olsa Brakel competitie openen met vier derby’s in zes matchen: “Onze start is best pittig”
  voetbal tweede nationale A

  Fanno Nijst mag met Olsa Brakel competitie openen met vier derby’s in zes matchen: “Onze start is best pittig”

  Een kleine drie weken na de eerste collectieve training oefende Olse Brakel voor een eerste keer vriendschappelijk tegen eersteprovincialer Liedekerke. Coach Fanno Nijst hechtte totaal geen belang aan de winst met 3-2, maar verheugde zich wel over het feit dat de vier nieuwkomers bij geel-zwart voor een duidelijke kwaliteitsinjectie hebben gezorgd. Ondertussen is ook de kalender voor komend seizoen klaar. De zes eerste wedstrijden leveren meteen vier derby’s op met matchen tegen Oudenaarde, Ronse, Ninove en Dikkelvenne.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.