Sil De Brauwere in actie tijdens het BK in Lokeren: hij kaapte er de vierde plaats weg en won vorige zaterdag in Zonnebeke.
Volledig scherm
Sil De Brauwere in actie tijdens het BK in Lokeren: hij kaapte er de vierde plaats weg en won vorige zaterdag in Zonnebeke. © Robby Verdickt

Sil De Brauwere (17), invaller voor het WK veldrijden: “Een eer dat bondscoach mij aanduidde”

Veldrijden juniorenNa twee regionale zeges (Knesselare en Orp-le-Grand) heeft Sil De Brauwere ook een UCI-zege beet. De junior uit Petegem-aan-de-Leie zette de veldrit in Zonnebeke op zijn naam. Hij gaat zaterdag in Hamme op zoek naar extra UCI-punten.

  1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
    Mijntelco

    Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

    Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.