Siebe Van der Heyden: "Over mijn eigen prestatie ben ik altijd heel kritisch.”
Volledig scherm
Siebe Van der Heyden: "Over mijn eigen prestatie ben ik altijd heel kritisch.” © Photo News

Siebe Van der Heyden en Union raken niet door laag blok van Eupen: “We laten twee kostbare punten liggen”

voetbal 1ACompetitieleider Union had het zaterdagnamiddag alweer moeilijk tegen een tegenstander die voor een laag blok koos. Eupen maakte de ruimtes heel klein en kreeg uiteindelijk een punt als beloning. Bij Union was er vooral na de rust te weinig inspiratie aan de bal.

 1. HISTORISCH. Na promotie vieren Stijn Stijnen en Patro Eisden nu ook kampioenstitel: “Met zege tegen Dessel zetten we kers op taart”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  HISTORISCH. Na promotie vieren Stijn Stijnen en Patro Eisden nu ook kampioens­ti­tel: “Met zege tegen Dessel zetten we kers op taart”

  Patro Eisden kroonde zich zaterdagavond met grote onderscheiding tot de terechte kampioen in eerste nationale. In een sfeerrijk en volgelopen stadion namen de Maaslanders na de rust de maat van Dessel Sport en zetten met het binnenrijven van de kampioenstitel de kers op de taart van een schitterend seizoen. De ontlading was enorm. “Als je vier weken voor het competitieslot de promotie reeds in handen hebt en daarna ook nog de titel pakt, geeft dat een onbeschrijflijk gevoel. Je kan daar alleen maar van dromen”, genoot Stijn Stijnen.
  Maasmechelen
 2. Je telecom en energie-/bankzaken in één contract combineren: kom je dan voordeliger uit? Wij maakten de berekening
  Mijntelco

  Je telecom en ener­gie-/bankzaken in één contract combineren: kom je dan voordeli­ger uit? Wij maakten de berekening

  Dat telecompakketten in verschillende vormen en maten bestaan, hoeven we jou vast niet meer uit te leggen. Wat je misschien nog niet wist, is dat sommige providers je ook de mogelijkheid bieden hun aanbod te combineren met een energiecontract of bancaire diensten. In ruil krijg je een korting op je maandelijkse factuur. Is combineren de moeite of niet? Mijntelco.be zocht het uit.