Sibert Himpe is bij KVK Westhoek uitgegroeid tot een vaste waarde.
Volledig scherm
Sibert Himpe is bij KVK Westhoek uitgegroeid tot een vaste waarde. © VdB

Sibert Himpe staat met KVK Westhoek voor match in Ronse: “We vormen een hechte groep, ook naast het veld”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AMet een overwinning tegen SV Oudenaarde op zak trekt tweedenationaler KVK Westhoek zaterdag naar het puntenloze SK Ronse. 

 1. FC Perk heeft nieuwe trainer • Eric De Greef en Hoger Op Huizingen staan knap in de top drie
  Voetbal Tweede provinciale

  FC Perk heeft nieuwe trainer • Eric De Greef en Hoger Op Huizingen staan knap in de top drie

  Na zes speeldagen staat Hoger Op Huizingen op een mooie gedeelde derde plaats in tweede provinciale B. De huidige stand leidt tot tevreden in de bestuurskamer, niet tot ongezonde euforie. Zaterdagavond neemt de ploeg het op tegen Meise. De tegenstander staat op de vijftiende plaats. In tweede provinciale A heeft FC Perk de samenwerking met trainer Tom Nissens stopgezet.
 2. Jean Max (KMR Biesen) zit met bedenkingen na corona-uitbraak: “Wie brengt duidelijkheid in de te volgen procedure?”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE A

  Jean Max (KMR Biesen) zit met bedenkin­gen na corona-uit­braak: “Wie brengt duidelijk­heid in de te volgen procedure?”

  Of het eerste elftal van derdeprovincialer KMR Biesen zondag de korte verplaatsing naar Membruggen zal maken, is op dit ogenblik zeer de vraag. Na een positieve melding bij één van de reservespelers donderdagmorgen, bleek in de vooravond dat nog vijf spelers bij een zelftest een positieve indicatie noteerden. De dienstdoende ref noteerde zulks in bijzijn van beide teams en allicht zal voor de groene tafel van het PC later een definitief uitsluitsel geveld worden. “Geen van beide teams wil in dit geval spreken van een forfait”, aldus Jean Max, gerechtigd correspondent bij KMR Biesen. “Vraag aan de spelers of ze willen voetballen en zij zullen allen volmondig ‘ja’ antwoorden. Alleen kan je de gezondheid van de mensen uiteraard niet in het gedrang brengen en moet je nuchter de juiste beslissing nemen.”