Doelman Adrian Ortola schudde in het Lotto Park twee cruciale reddingen uit zijn mouw en eiste een aandeel op in het gelijkspel van SK Deinze.
Volledig scherm
Doelman Adrian Ortola schudde in het Lotto Park twee cruciale reddingen uit zijn mouw en eiste een aandeel op in het gelijkspel van SK Deinze. © Belga

Shiraishi Takahisa (SK Deinze) na 0-0 bij RSCA Futures: “Toch tevreden met dit eerste puntje”

voetbal challenger pro leagueDe beloften van Anderlecht en SK Deinze sloten de eerste speeldag van de Challenger Pro League af met een doelpuntenloos gelijkspel. De Deinse trainer Shiraishi Takahisa toonde zich na afloop blij met het eerste competitiepunt.

  1. Voorzitter Ben De Goignies kijkt uit naar nieuw seizoen van Leuven Bears: “Gezond blijven is voor iedere club een uitdaging”
    Basketbal BNXT League

    Voorzitter Ben De Goignies kijkt uit naar nieuw seizoen van Leuven Bears: “Gezond blijven is voor iedere club een uitdaging”

    Leuven Bears begint zaterdag aan de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen Charleroi. Aan de vooravond van het nieuwe kampioenschap is er bij nogal wat clubs ongerustheid. Corona is nog altijd niet helemaal uit de wereld en de dalende koopkracht kan voor slinkende inkomsten zorgen. In Leuven is dat niet anders, al kijkt men met opgeheven vooruit.