Shawn Beeckaert moet bij United de nieuwe box-to-box-speler worden.
Volledig scherm
Shawn Beeckaert moet bij United de nieuwe box-to-box-speler worden. © Geert De Rycke

Shawn Beeckaert met Erpe-Mere United naar Melsele: “Integratie in de ploeg liep verrassend vlot”

Voetbal derde nationale AZaterdagavond trekt Erpe-Mere United naar Svelta Melsele. Met zeven op negen mag men bij de fusieploeg over een geslaagde competitiestart spreken. Bij Melsele is de druk met één punt al wat hoger. Bij winst kunnen de Erpe-Merenaren de komende weken alvast blijven meespelen met de top in de derde nationale A.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.