Bij de beloften ging de Belgische titel naar Alana Castrique, die sneller sprintte dan Shari Bossuyt (l.). Julie De Wilde eindigde overall zevende en werd derde belofte.
Volledig scherm
Bij de beloften ging de Belgische titel naar Alana Castrique, die sneller sprintte dan Shari Bossuyt (l.). Julie De Wilde eindigde overall zevende en werd derde belofte. © Photo News

Shari Bossuyt na zilver bij U23: “Ik ging voor titel bij de elite, maar liep op sterke counter van Kopecky”

WIELRENNEN VROUWEN ELITEGeen nieuwe beloftentitel voor Shari Bossuyt. De Bellegemse moest aan het einde van het BK in Waregem in de sprint de duimen leggen voor Alana Castrique. De renster van NXTG Racing mikte op de algemene titel, maar liep in de slotronde op een counter van Lotte Kopecky.

  1. Joeri Coomans (39) debuteert als coach bij de ambitieuze tweedeprovincialer FC Averbode-Okselaar: “Trainerschap brengt altijd extra druk met zich mee”
    Voetbal tweede provinciale A

    Joeri Coomans (39) debuteert als coach bij de ambitieuze tweedepro­vin­ci­a­ler FC Averbode-Ok­selaar: “Trainer­schap brengt altijd extra druk met zich mee”

    Normaal gezien zou Joeri Coomans in november vorig jaar reeds zijn debuut gemaakt hebben als coach van FC Averbode-Okselaar, maar zoals bekend besliste corona daar anders over. Acht maanden later is Coomans dan toch eindelijk aan zijn trainerscarrière begonnen én wordt zijn team meteen ook tot een van de titelfavorieten gerekend.