Shanyl De Schoesitter (l.) kwam in de sprint te laat om Ella Heremans nog van de Belgische wegtitel te houden. Dina Boels pakte brons.
Volledig scherm
Shanyl De Schoesitter (l.) kwam in de sprint te laat om Ella Heremans nog van de Belgische wegtitel te houden. Dina Boels pakte brons. © GTG

Shanyl De Schoesitter pakt zilver op BK op de weg: “Geen gemiste kans, want ik had van deze titelstrijd niets verwacht”

WielrennenShanyl De Schoesitter uit Waasmunster greep in Roosdaal-Pamel nipt naast de Belgische wegtitel bij de meisjes nieuwelingen. Ella Heremans uit Zonderschot (Heist-o/d-Berg) pakte dankzij een uitval binnen de slotkilometer de driekleur.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.