Shanyl De Schoesitter werd als eerstejaars meteen derde op het Belgisch kampioenschap.
Volledig scherm
Shanyl De Schoesitter werd als eerstejaars meteen derde op het Belgisch kampioenschap. © Belga

Shanyl De Schoesitter debuteert zaterdag op WK in Hoogerheide: “Als jongste van de ploeg mag ik ervaring opdoen”

Wielrennen junioresMet haar zestien jaar is Shanyl De Schoesitter de jongste geselecteerde voor het wereldkampioenschap veldrijden. Zaterdag mag ze haar debuut maken op het allerhoogste niveau bij de juniores. Stress hoeft niet. De Schoesitter heeft er al een goed seizoen opzitten en mag rustig proeven van het grote werk. Interessant om naar uit te kijken.

 1. Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met 6 op 6 leidersduo op de hielen: “De titelstrijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PO1

  Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met 6 op 6 leidersduo op de hielen: “De titel­strijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”

  KRC Genk Ladies heeft de start in PO1 niet gemist. Met overwinningen tegen leider OHL en Club Brugge doen de Genkies goede zaken in de rangschikking. De kloof met de top is haast gedicht. Ook Anderlecht schoof immers gisteravond met 1-0 onderuit tegen Standard. Met vijf teams op één zakdoek ligt de titelstrijd weer volledig open. Vrijdagavond komt AA Gent op bezoek. “Het wordt onze derde wedstrijd op zeven dagen. Gent is ons “zwart beest”. We verloren in de competitie zowel thuis als buitenshuis. We hebben tegen deze club dus nog iets goed te maken”, weet Luna Vanzeir.
  Genk
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.