Shabani M'Faume Ramadhani scoorde zondag drie keer in de topper tegen Sint-Martinus Halle.
Volledig scherm
Shabani M'Faume Ramadhani scoorde zondag drie keer in de topper tegen Sint-Martinus Halle. © Mpics

Shabani M’Faume Ramadhani en leider Willebroekse winnen topper en slaan al vijfpuntenkloof: “We willen kampioen worden”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE BIs de kampioen in derde provinciale B nu al bekend? Toegegeven, het is wat kort door de bocht, maar feit is wel dat Willebroekse na vier speeldagen al vijf punten los staat in de rangschikking met een perfect rapport. Shabani M’Faume Ramadhani was zondag met drie goals de grote man in de topper tegen Sint-Martinus Halle (4-1). Een hattrick waarmee de 36-jarige middenvelder zijn seizoenstotaal aandikte tot zes stuks.

 1. Felice Vanassche (VC Oudegem): “Positieve acties van de vorige wedstrijden meenemen naar zaterdag tegen Oostende”

  Felice Vanassche (VC Oudegem): “Positieve acties van de vorige wedstrij­den meenemen naar zaterdag tegen Oostende”

  Felice Vanassche was vorige week tijdens de ontmoeting tegen Asterix Avo één van de uitblinkers bij VC Oudegem. Met haar sterke servicereeks speelde ze tijdens de tweede set de landskampioenen op een hoopje. Die knappe prestatie leverde uiteindelijk maar een puntje op. De aanvalster van de Dendermondse club wil zaterdag met haar team opnieuw de volle buit pakken tegen Hermes Oostende.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Amir Lemti (KSK Heist) mag het zondag op het veld van leider FC Liège proberen waar te maken: “Als we een perfecte wedstrijd spelen, zit er misschien wel puntengewin in”

  Amir Lemti (KSK Heist) mag het zondag op het veld van leider FC Liège proberen waar te maken: “Als we een perfecte wedstrijd spelen, zit er misschien wel puntenge­win in”

  KSK Heist kreeg op de vorige speeldag, dankzij een 1-0 zege tegen Wezet, het wagonnetje weer aangehaakt bij de kopgroep in 1B. Heist heeft op de zevende plaats twee punten achterstand op vier leiders, en één van die leiders is FC Liège. De Luikenaars verloren tot nog toe één enkele keer, op eigen veld dan nog, tegen... Wezet. Die wedstrijd eindigde op een 2-3 score.