Serge De Backer keert na drie jaar en een Lennikse omzwerving terug naar Ganshoren.
Volledig scherm
Serge De Backer keert na drie jaar en een Lennikse omzwerving terug naar Ganshoren. © Geert Tresignie

Serge De Backer wordt sportief manager bij FC Ganshoren: “Blij met de nieuwe uitdaging”

Voetbal Tweede NationaleVerrassend nieuws uit het Brusselse voetballandschap: Serge De Backer keert terug naar zijn oude liefde Ganshoren. Niet als trainer, maar als sportief manager. Ruim drie jaar geleden werd hij als coach door de vorige voorzitter na twintig jaar dienst bedankt voor bewezen diensten. Nu zijn alle plooien gladgestreken.

 1. Jeroen D’hoedt moet stoppen met atletiek: “Ik heb tot het einde geprobeerd weer de top te halen”
  atletiek

  Jeroen D’hoedt moet stoppen met atletiek: “Ik heb tot het einde geprobeerd weer de top te halen”

  Jeroen D’hoedt heeft, tot zijn grote spijt, niet alles uit zijn loopcarrière kunnen halen en recent gaf hij er dan ook de brui aan. Telkens kreeg hij te maken met pijn in de rug ten gevolge van een nier met een slechte werking. Die problemen kwamen elke keer terug, zodat hij nooit meer de resultaten van de jaren voordien kon bereiken. Dat resulteerde in het einde van zijn loopcarrière.
 2. FCV Dender vat de eindrondetopper op Club Luik aan met het maximum van de punten
  voetbal eerste nationale

  FCV Dender vat de eindronde­top­per op Club Luik aan met het maximum van de punten

  Ook na de verplaatsing op Knokke FC behoudt FCV Dender het maximum van de punten in de eindronde voor promotie naar 1B. Ngongo, met een vroeg doelpunt, en Van Oudenhove, een kwartier voor tijd, legden de vierde zege op rij vast. Club Luik volgt evenwel op één punt na een 4-0-zege tegen Dessel Sport. Nu zondag staat het cruciaal duel tussen Club Luik en FCV Dender op het programma.