Serge Creve was tot voor kort aan de slag bij Tor Deurne Pirates.
Volledig scherm
Serge Creve was tot voor kort aan de slag bij Tor Deurne Pirates. © Mpics

Serge Crève volgt bij Ternesse Marc De Mulder op, die stopt omwille van gezondheidsredenen: “Ik zou gek zijn als ik deze kans liet liggen”

voetbal eerste provincialeAmper twee maanden na zijn aanstelling als opvolger van de naar Cappellen vertrokken Tom Schipper moet Marc De Mulder omwille van gezondheidsredenen al stoppen als trainer van eersteprovincialer Ternesse, dat met Serge Crève wel al een nieuwe coach gevonden heeft.

 1. Dante Walen De Keyser helpt Racing Mechelen met omhaal en late gelijkmaker aan punt bij Londerzeel (2-2): “Een van meest speciale goals uit mijn carrière”
  PREMIUM

  Dante Walen De Keyser helpt Racing Mechelen met omhaal en late gelijkma­ker aan punt bij Londerzeel (2-2): “Een van meest speciale goals uit mijn carrière”

  Na twee nederlagen kwam Racing Mechelen ook op het veld van Londerzeel niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Máár omdat we het glas al eens liever halfvol zien dan halfleeg waren er zaterdagavond voor de Racing-fans wel weer een aantal zaken om zich aan op te trekken in vergelijking met de voorbije weken. Niet alleen kon Dante Walen De Keyser voor het eerst belangrijk zijn voor de Mechelaars met twee goals, ook de wedstrijdmentaliteit waarmee Racing zich naar het gelijkspel knokte, was bemoedigend.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Kalfort Puursica kan langverwachte titel pakken in uniek seizoen waarin het meer dan 200 (!) keer scoorde: “Alles is aanwezig voor een feestje”
  PREMIUM

  Kalfort Puursica kan langver­wach­te titel pakken in uniek seizoen waarin het meer dan 200 (!) keer scoorde: “Alles is aanwezig voor een feestje”

  Al na enkele speeldagen dit seizoen was het niet langer de vraag of, maar wel wanneer Kalfort Puursica kampioen zou worden. Wel, nu zaterdag kunnen de nog ongeslagen troepen van Patrick Schoeters, die ook de halve finale van de beker van Antwerpen haalden, een absoluut recordjaar bekronen. Puursica verloor amper twee punten en scoorde dit seizoen over de drie competities heen (Croky Cup, Beker van Antwerpen en reguliere competitie) liefst 202 keer. Ruim honderd van die goals namen de broers Bouwmeester voor hun rekening. De jongste, Glenn, trapte 71 keer raak, Melvin, eind maart 40 geworden, moet zich voorlopig tevreden stellen met ‘maar’ 45 stuks.