Seppe Van Hoyweghen in een éénmansblok tegenover Lou Kindt tegen Maaseik: “We geraken het stilaan gewoon om zonder publiek te spelen”
Volledig scherm
Seppe Van Hoyweghen in een éénmansblok tegenover Lou Kindt tegen Maaseik: “We geraken het stilaan gewoon om zonder publiek te spelen” © Geert De Rycke

Seppe Van Hoyweghen en Lindemans Aalst zijn op hun hoede: “Altijd moeilijk tegen Borgworm”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS VOLLEY LEAGUELindemans Aalst plaatste zich woensdagavond voor de halve finales van de Belgische beker ten koste van Menen. Zaterdagavond staat het competitieduel met Borgworm op het programma. De Ajuinen zijn op hun hoede en willen tegen de Walen hun tweede thuisoverwinning pakken.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Basket Poperinge ziet sporthal omgevormd worden tot vaccinatiecentrum: “Wellicht tot eind oktober”

  Basket Poperinge ziet sporthal omgevormd worden tot vaccinatie­cen­trum: “Wellicht tot eind oktober”

  Het nieuws van de stopzetting van de competitie kwam niet bepaald onverwacht. Vorige week dook voor de Basket Poperinge echter een ander probleem op. De sporthal wordt ingeschakeld als vaccinatiecentrum, waardoor er heel wat gesleuteld moet worden. Zelfs de start van de competitie komt stevig in het gedrang, want vaccinatiecentra blijven normaal ingericht tot eind oktober van dit jaar.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"