Bij Bertem-Leefdaal schreeuwen ze het uit van vreugde na de 2-2 van doelpuntenmaker Seppe Peeters (r.).
Volledig scherm
Bij Bertem-Leefdaal schreeuwen ze het uit van vreugde na de 2-2 van doelpuntenmaker Seppe Peeters (r.). © Jorghé Van Hecke

Seppe Peeters (Bertem-Leefdaal) nekt ex-ploeg met late gelijkmaker: “En zeggen dat ik vooraf al een beetje over zo’n scenario had nagedacht”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEDat je met Bertem-Leefdaal nooit klaar bent, weet nu ook Sporting Kampenhout. De fiere leider in eerste provinciale verspeelde in de slotminuten nog een 2-1-voorsprong en moest zo voor dit eerst dit seizoen twee punten prijsgeven. Uitgerekend ex-speler Seppe Peeters tekende voor de ultieme gelijkmaker.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Saturnus Michelbeke haalt met Sebastien Bougeatre nieuwe coach aan boord voor volgend seizoen: “Maar eerst het behoud afdwingen”
  volleybal liga a vrouwen

  Saturnus Michelbeke haalt met Sebastien Bougeatre nieuwe coach aan boord voor volgend seizoen: “Maar eerst het behoud afdwingen”

  Nadat huidig coach Audry Frankart aankondigde dat hij het eind dit seizoen voor bekeken houdt bij rode lantaarn Saturnus Michelbeke, ging het clubbestuur naarstig op zoek naar een nieuwe naam. Uiteindelijk kozen de Michelbeekse bestuurslui donderdagavond voor de relatief onbekende Sebastien Bougeatre. Onbekend op de Belgische velden, maar in Engeland, Finland en vooral Zweden heeft de naar Zelzate uitgeweken Menenaar al een jarenlange ervaring.