Bij Bertem-Leefdaal schreeuwen ze het uit van vreugde na de 2-2 van doelpuntenmaker Seppe Peeters (r.).
Volledig scherm
Bij Bertem-Leefdaal schreeuwen ze het uit van vreugde na de 2-2 van doelpuntenmaker Seppe Peeters (r.). © Jorghé Van Hecke

Seppe Peeters (Bertem-Leefdaal) nekt ex-ploeg met late gelijkmaker: “En zeggen dat ik vooraf al een beetje over zo’n scenario had nagedacht”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEDat je met Bertem-Leefdaal nooit klaar bent, weet nu ook Sporting Kampenhout. De fiere leider in eerste provinciale verspeelde in de slotminuten nog een 2-1-voorsprong en moest zo voor dit eerst dit seizoen twee punten prijsgeven. Uitgerekend ex-speler Seppe Peeters tekende voor de ultieme gelijkmaker.

 1. Youngsters Gianluca De Falco en Elias Krakowinski krijgen hun kans in de A-ploeg: “Jeugdopleiding van ZVK Eisden Dorp rendeert”
  futsal eerste nationale

  Youngsters Gianluca De Falco en Elias Krakowin­ski krijgen hun kans in de A-ploeg: “Jeugdop­lei­ding van ZVK Eisden Dorp rendeert”

  Met confrontaties tegen Moeskroen en Herentals staat ZVK Eisden-Dorp deze week voor twee belangrijke thuiswedstrijden in de hoogste reeks van het futsal. Opmerkelijk is dat de spelerskern van de Maasmechelse club grotendeels bestaat uit spelers uit de eigen jeugdwerking. En dat is toch wel een unicum voor het futsal in België. “Deze keuze is deels ingegeven door de hoge blessurelast, maar anderzijds is het ook een bewuste keuze om de belangrijkheid van een goede jeugdopleiding te accentueren”, zegt Eisdens coach Guy Beckers.
 1. Voorzitter Dirk Arnoets (FP Aarschot) sluit heenronde positief af: “De meest regelmatige ploeg speelt kampioen”
  Futsal tweede nationale

  Voorzitter Dirk Arnoets (FP Aarschot) sluit heenronde positief af: “De meest regelmati­ge ploeg speelt kampioen”

  Halverwege de competitie staat FP Aarschot op de tweede plaats in tweede nationale, al moeten enkele ploegen nog één of twee inhaalwedstrijden afwerken. Lichte verschuivingen blijven dus – ook in de top van de rangschikking – mogelijk. Toch kunnen de eerste conclusies al getrokken worden. FP Aarschot blijft in ieder geval meespelen voor de prijzen.