Bij Bertem-Leefdaal schreeuwen ze het uit van vreugde na de 2-2 van doelpuntenmaker Seppe Peeters (r.).
Volledig scherm
Bij Bertem-Leefdaal schreeuwen ze het uit van vreugde na de 2-2 van doelpuntenmaker Seppe Peeters (r.). © Jorghé Van Hecke

Seppe Peeters (Bertem-Leefdaal) nekt ex-ploeg met late gelijkmaker: “En zeggen dat ik vooraf al een beetje over zo’n scenario had nagedacht”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEDat je met Bertem-Leefdaal nooit klaar bent, weet nu ook Sporting Kampenhout. De fiere leider in eerste provinciale verspeelde in de slotminuten nog een 2-1-voorsprong en moest zo voor dit eerst dit seizoen twee punten prijsgeven. Uitgerekend ex-speler Seppe Peeters tekende voor de ultieme gelijkmaker.

  1. Dominik Thalhammer start als nieuwe Cercle-coach op KV Kortrijk: “Eerste week hier is goed verlopen”

    Dominik Thalhammer start als nieuwe Cer­cle-coach op KV Kortrijk: “Eerste week hier is goed verlopen”

    KV Kortrijk-Cercle Brugge: het had de terugkeer van Yves Vanderhaeghe naar het Guldensporenstadion moeten zijn. Maar daar hebben ze in de bestuurskamer van de Vereniging dus anders over beslist. Vanavond zit de 51-jarige Oostenrijker Dominik Thalhammer op de bank als nieuwe T1 van groen-zwart. Tijd voor een inloopperiode heeft hij niet, er moeten al direct punten worden gepakt om uit de degradatiemiserie te ontsnappen.