Seppe Odeyn toonde zich de beste in de tot duatlon omgevormde Hageland Powertriatlon. De voormalige wereldkampioen duatlon won met ruim verschil.
Volledig scherm
Seppe Odeyn toonde zich de beste in de tot duatlon omgevormde Hageland Powertriatlon. De voormalige wereldkampioen duatlon won met ruim verschil. © MGD

Seppe Odeyn wint met ruime voorsprong tot duatlon omgevormde Hageland Powertriatlon: “Wou nog reserves inbouwen”

DuatlonDe Aarschotse Hageland Powertriatlon werd vooral een wedstrijd voor de sterke duatleten. Omwille van de wateroverlast van de afgelopen dagen werd de 2.000 meter zwemmen vervangen door 5 km lopen met Seppe Odeyn en de Nederlandse topper Diede Diederiks die zich prima in hun sas voelden in de run-bike-run. Beiden wonnen hun wedstrijd met vele minuten voorsprong.

  1. Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbalseizoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”
    Krachtbal eerste nationale

    Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbal­sei­zoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”

    Eerstenationaler KRB Jabbeke is met twee overwinningen op rij uitstekend aan het seizoen gestart. Vooral de 18-22-zege op de openingsspeeldag, op het veld van titelfavoriet Sint-Michiels, was een aangename verrassing voor de troepen van coach Vincent Mahieu, die met een gewijzigde spelerskern aan het nieuwe seizoen gestart is.