Seppe Odeyn toonde zich de beste in de tot duatlon omgevormde Hageland Powertriatlon. De voormalige wereldkampioen duatlon won met ruim verschil.
Volledig scherm
Seppe Odeyn toonde zich de beste in de tot duatlon omgevormde Hageland Powertriatlon. De voormalige wereldkampioen duatlon won met ruim verschil. © MGD

Seppe Odeyn wint met ruime voorsprong tot duatlon omgevormde Hageland Powertriatlon: “Wou nog reserves inbouwen”

DuatlonDe Aarschotse Hageland Powertriatlon werd vooral een wedstrijd voor de sterke duatleten. Omwille van de wateroverlast van de afgelopen dagen werd de 2.000 meter zwemmen vervangen door 5 km lopen met Seppe Odeyn en de Nederlandse topper Diede Diederiks die zich prima in hun sas voelden in de run-bike-run. Beiden wonnen hun wedstrijd met vele minuten voorsprong.

  1. Tomas De Backer is de sterke man in de Fiesta Sprint Cup
    autosport

    Tomas De Backer is de sterke man in de Fiesta Sprint Cup

    Het is alweer van begin augustus tijdens de Jack’s Racing Day op TT Circuit Assen geleden dat de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup nog in actie kwam. Dit weekend hernemen de activiteiten en keert de Fiesta Cup terug naar Circuit Zandvoort waar begin april de competitie van start ging. Vier meetings verder zijn alle ogen gericht op één man en dat is de jonge Rumstenaar Tomas De Backer, de rijder van de #97 Ford Peerlings Wiseco, want hij staat in alle kampioenschappen, Belgisch, Junior, Ford Dealer Team én Dutch Belgian Super Star aan de leiding.