Seppe Odeyn (vooraan) eindigde zondag knap tweede in de Powerman van Portugal.
Volledig scherm
Seppe Odeyn (vooraan) eindigde zondag knap tweede in de Powerman van Portugal. © Vertommen

Seppe Odeyn grijpt in spurt nipt naast winst in Powerman Portugal: “Best fier op mijn race”

duatlonNadat hij vorig jaar de eerste editie van de Powerman van Portugal op zijn naam schreef, werd Herentnaar Seppe Odeyn zondag tweede in dezelfde wedstrijd. Na een beklijvende eindspurt trok de Nederlander Daan De Groot aan het langste eind. Toch blikte Odeyn met tevredenheid terug op zijn wedstrijd. Overijsenaar Christophe De Keyser liep naar een knappe vijfde plaats in zijn eerste wedstrijd van het seizoen.

 1. Maarten Bostyn (Limburg United) nieuwe voorzitter van de Pro Basketball League: “We zijn allemaal blij dat de BNXT League dit jaar eindelijk kan starten”
  basketbal euromillions league

  Maarten Bostyn (Limburg United) nieuwe voorzitter van de Pro Basketball League: “We zijn allemaal blij dat de BNXT League dit jaar eindelijk kan starten”

  Woensdag op de algemene vergadering van de profliga werd ondervoorzitter Maarten Bostyn (40) verkozen als opvolger van Arthur Goethals. De dynamische voorzitter van Limburg United is de grote bezieler van de BNXT League. Het basketbal bewandelde de laatste jaren reeds de weg van professionalisme en Maarten Bostyn wil zijn geliefkoosde sport nog meer op de kaart zetten.
 2. Jordi Meeus is outsider voor het BK bij de profs: “Sterker geworden in de rittenkoersen”
  Wielrennen BK profs

  Jordi Meeus is outsider voor het BK bij de profs: “Sterker geworden in de rittenkoer­sen”

  Jordi Meeus (Bora-hansgrohe) keerde vorig weekend terug van de Ronde van Zwitserland. De Lommelaar legde er de basis voor de rest van de zomer. Te beginnen met het Belgische kampioenschap van zondag in Waregem. Meeus start er zonder ploegmaats, maar toch is hij één van de outsiders voor de titel. Het wedstrijdscenario wordt zijn grootste probleem. “Als ik kan meedrijven tot in de finale, dan maak ik een kans in de spurt. Rijdt er een groep weg, dan zal ik moeten kiezen”, zegt Meeus.
 3. Gauthier Van Rijckeghem is een van de toppers in West-Vlaanderen: “Dubbelspel is voor mij puur fun”
  TENNIS

  Gauthier Van Rijckeghem is een van de toppers in West-Vlaanderen: “Dubbelspel is voor mij puur fun”

  Voor wie geregeld een dubbeltoernooitje meepikt, zal de naam Gauthier Van Rijckeghem zeker vertrouwd in de oren klinken. Het voorbije decennium groeide de 25-jarige Izegemnaar uit tot één van de absolute dubbeltoppers van ons gewest. Daarnaast is Van Rijckeghem ook een veel gevraagd wedstrijdleider. Momenteel is hij aan de slag in het sterk bezette dubbeltoernooi van TC Alexander.