Seppe D' Espallier groeit bij Leuven Bears uit tot een echte revelatie.
Volledig scherm
Seppe D' Espallier groeit bij Leuven Bears uit tot een echte revelatie. © Vertommen

Seppe D’ Espallier met Leuven Bears vrijdagavond tegen Limburg: “Zonder publiek spelen, is als alcoholvrij bier drinken”

Basketbal EuroMillions LeagueVrijdagavond neemt Leuven Bears het in de eigen Sportoase op tegen Limburg United. De thuisploeg gaat – toch enigszins verrassend – op zoek naar een eerste seizoenszege. In het Leuvense kamp wordt gerekend op de diensten van Seppe D’ Espallier. Het Leuvense jeugdtalent groeide het voorbije jaar uit tot een revelatie in de EuroMillions League.

 1. Rodrigue Derycke wordt komend seizoen de nieuwe trainer van derdeprovincialer FC Aalbeke: “Meedraaien in de top vijf”
  Voetbal Derde provinciale C

  Rodrigue Derycke wordt komend seizoen de nieuwe trainer van derdepro­vin­ci­a­ler FC Aalbeke: “Meedraaien in de top vijf”

  Rodrigue Derycke wordt komend seizoen de nieuwe trainer van derdeprovincialer FC Aalbeke. Hij volgt er Piet Timmerman op. Rodrigue Derycke is momenteel assistent-trainer bij eersteprovincialer White Star Lauwe. “Met Rodrigue haalt de club iemand binnen met de nodige ervaring en communicatieve vaardigheden om onze ploeg te laten meedraaien in de top vijf”, aldus manager Gaël Agneray.
 1. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!

 2. Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa
  Play

  Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa