Seppe Brulmans, vorig seizoen bij Patro Eisden, gaat een Spaans avontuur aan in Madrid.
Volledig scherm
Seppe Brulmans, vorig seizoen bij Patro Eisden, gaat een Spaans avontuur aan in Madrid. © Dick Demey

Seppe Brulmans gaat Spaans avontuur aan bij Dux Internacional De Madrid: “Een unieke belevenis op alle vlakken”

Voetbal buitenlandVorig seizoen tekende de ervaren centrale middenvelder Seppe Brulmans (27) een contract voor drie jaar bij Patro Eisden. De Maaslanders en Seppe Brulmans gingen nu in vriendschap uit elkaar. Thibaut Courtois kwam met het idee voor zijn boezemvriend om in Madrid een avontuur aan te gaan bij Dux Internacional De Madrid in de Spaanse derde klasse. Seppe Brulmans heeft al een paar trainingen achter de rug.

 1. Toon Opdekamp en Termien winnen derby tegen Wellen met 3-1: “Tanken met twee derbyzeges op rij opnieuw vertrouwen”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Toon Opdekamp en Termien winnen derby tegen Wellen met 3-1: “Tanken met twee derbyzeges op rij opnieuw vertrouwen”

  In een boeiende derby tussen derdenationalers Termien en Wellen trok de thuisploeg verdiend aan het langste eind. Nochtans was het Wellen dat op voorsprong klom. Termien toonde karakter en herpakte zich snel. Randy Grens, die al snel in de wedstrijd de gekwetste Engelen verving, kroonde zich tot matchwinnaar. Grens heerste in het middenveld en scoorde tweemaal. Met twee opeenvolgende derbyzeges heeft Termien de trein weer op de rails. “We zijn op de goede weg, maar blijven best met beide voeten op de grond”, waarschuwt Toon Opdekamp.
 2. Patro Eisden verliest tegen St.-Eloois-Winkel: “Veel te slap aan de wedstrijd begonnen”
  voetbal eerste nationale

  Patro Eisden verliest tegen St.-Eloois-Win­kel: “Veel te slap aan de wedstrijd begonnen”

  Na twee opeenvolgende draws schoof Patro Eisden in Winkel met 3-1 onderuit. De Maaslanders waren in de aanvangsfase niet bij de pinken. Alledrie de treffers vielen in de eerste helft. Na de rust beet Eisden feller van zich af, maar meer dan de eerreddende tegentreffer zat er niet in. Voor Sint-Eloos-Winkel was het de eerste zege van het seizoen. Patro blijft achter met een magere twee op negen.