Seppe Boonen treedt bij Patro Eisden in de voetsporen van vader Jacky.
Volledig scherm
Seppe Boonen treedt bij Patro Eisden in de voetsporen van vader Jacky. © Dick Demey

Seppe Boonen beleeft niet alleen hoogdagen met Patro Eisden, maar is na elke zege ook DJ van dienst: “Van links... naar rechts, is de meezinger”

voetbal eerste nationaleSeppe Boonen voelt zich goed bij Patro Eisden. De 20-jarige youngster maakt deel uit van de Eisdense kern en beleeft er ongelooflijk tijden. Niet te verwonderen. Met acht overwinningen op rij en de koppositie in de klassering drijft de ploeg momenteel op wolkjes. Dat Seppe week na week stappen vooruit zet, wisten we al. Maar dat hij na elke zege in de kleedkamer de groep op sleeptouw neemt nog niet. Als een volleerde disc-jockey tovert hij de ene na de andere meezinger uit de musicbox. “Van links, naar rechts” van de Snollebollekes wordt zelfs door de Franstalige spelers meegezongen.

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.